O nama

Dobrodošli u Camping Center Belgrade

Kamping centar Beograd je mesto gde možete kupiti, iznajmiti ili parkirati kamp vozilo. Nalazimo se u blizini Pančevackog mosta u neposrednoj blizini Dunava na prostoru površine od oko 50 Ari. U okviru centra možete dobiti usluge servisiranja stambenog dela kamp vozila i nabavku i ugradnju opreme. Možete i smestiti vaše kamp vozilo na otvoreni ili zatvoreni parking tokom cele godine, gde ćete imati mogućnost pristupa 24 časa dnevno cele godine.
Vozilo će vam biti na ograđenom prostoru sa video nadzorom, sa stalnim napajanjem električnom energijom, mogucnošcu pražnjenja WC kasete, priključka na vodovod i korišćenjem WI FI internet signala.

Naše Vrednosti

Posedujemo dovoljno iskustva i znanja da vam ponudimo vozilo koje odgovara vašem životnom stilu i potrebama. Bilo da želite da kupite novo ili polovno vozilo, da iznajmite kamp vozilo ili da vam damo savet, kontaktirajte nas. U vaše vozilo možemo ugraditi svu opremu koju želite i koja vam je neophodna.
U slučaju bilo kakvih problema ili pitanja ili ste na putovanju možete nas kontaktirati na SOS tel. +381 63 266032. Od momenta poziva vaš eventualni problem, postaje i naš, pa ćemo se potruditi da ga što pre rešimo.
MOŽETE RAČUNATI NA NAS – 24h dnevno 365 dana.

NAŠA EKIPA

Snežana Krvavac
Generalni direktor
Dušan Krvavac
Izvršni manager
Prokić Zoran, ing.
Šef servisa
Jovanović Andrija
Serviser

GALERIJA