Ponudu za kupovinu novog kampera ili kamp prikolice , jednog od najboljih proizvođača u Evropi nemačke kompanije BUERSTNER, mozete definisati sami preko linka: www.buerstner.com/de/konfigurator.html

Jednostavnim odabirom vozila, unutrašnje organizacije prostora, vrste i snage motora, odgovarajućih paketa, boje vozila, mebla i drugih detalja , možete sami konfigurisati optimalni model vozila koji vam odgovara i odmah dobiti ponudu.

Navedena cena je za kupce u Nemačkoj sa porezom i identicna cena se primenjuje i kod nas. Znači cenu koju dobijete na kraju, plaćate kod dilera za Srbiju, preduzeća "Salon za ideje-LHC"d.o.o. u Beogradu u Višnjičkoj broj 25, na bazi predračuna koji se izdaje kupcu u Srbiji sa uračunatim PDV-om.

Pošto je diler u on-line vezi sa programom proizvodjača sva dokumenta, automatska rezervacija vozila, organizacija transporta i narudžbina rezervnih delova i opreme, obavlja se vrlo efikasno.

Vaše je samo da izaberete vozilo koje vam odgovara.

 
 

Ako imate bilo koji tehnički problem sa Vašim kamp vozilom, potrebna Vam je pomoč, informacija, tražite servis , šlep službu, parking ili kamp, pozovite nas. Vaš problem postaje i naš i rešavamo ga na optimalan nacin.

servis za kampere
 

© 2012 - Camping Center Belgrade

 
Hits: Users online: 1