Kamp oprema Beograd
 

Kamping centar Beograd je sa slovenačkom kompanijom iz Ljubljane CARAVAN CENTER LJUBLJANA uspostavio blisku saradnju koja se odnosi na nabavku opreme za kamp vozila i kamping generalno. Bogat asortiman ponude i brojni partneri i proizvodjači, uz višegodišnje iskustvo kolega iz Ljubljane, garancija su da ce naše srpsko trziste , koje je trenutno malo, moći da se brzo i efikasno snabdeva potrebnom opremom. U planu je da se u Beogradu u perspektivi otvori prodavnica gde bi se mogli kupiti artikli kao što je hemija, pumpe, lufteri,.....

Caravan Center Ljubljana radi i zastupanje drugih proizvodjača kamp vozila i opreme za nautičare što možete videti na sajtu www.caravan.si. Ukoliko želite dobiti popust kod kupovine direktno kod prodavca, biće vam omoguceno ali uz člansku kartu Kamping kluba Srbija.

 
 

Ako imate bilo koji tehnički problem sa Vašim kamp vozilom, potrebna Vam je pomoč, informacija, tražite servis , šlep službu, parking ili kamp, pozovite nas. Vaš problem postaje i naš i rešavamo ga na optimalan nacin.

servis za kampere
 

© 2012 - Camping Center Belgrade

 
Hits: Users online: 13